Автор
Антония Михайлова

Карма в Овен и Везни: Астролог разкрива защо 2024 г. носи много разводи

На всеки година и половина до две затъмненията променят знаците на зодиака. През последната година и половина оста се движи по съзвездията на Скорпион и Телец, а от април 2023 г. бавно се „премества“ към оста на Везни и Овен до 2025г. Тази подредба на зодиакалните знаци влияе силно върху връзките, партньорствата, сватбите, разводите, както и върху предприемчивостта, егоизма и инициативността, споделя астрологът и таролог Юлия Лифанова.

Така първото затъмнение на новата ос ще се случи на 20 април в съзвездието Овен, който е огнен кардинален знак. Това означава, че съзвездието е отговорно за трансформациите в отношенията и целите в живота. Не се изненадвайте, ако някой от Овен, Стрелец или Лъв мисли за драстични промени в живота - внезапно смени работата си, обяви развод или се премести в друга страна. Особено Овните – те са тези, които буквално могат да преобърнат живота на цялото си семейство, така че внимавайте!

Когато оста се промени, основните тенденции в обществото се променят. От април 2023 г. най-належащата задача ще бъде всичко свързано със знаците Овен и Везни. Това означава, че всички ние ще се сблъскаме с тежко изследване на отношенията между двойките и на работното място, защото възелът на миналото ще застане в знака Везни, предизвиквайки безпрецедентен скок на разводите в обществото.

Не се изненадвайте, ако изпитвате феноменално желание да се разделите с партньора си и да започнете всичко отначало. Ето как действа влиянието на затъмненията! Ако оценявате това, което сте успели да „натрупате“ през всичките години на брака, тогава трябва да започнете да слушате мечтите си и да започнете да живеете по собствените си правила, без да разрушавате семейния си живот.

Факт е, че възелът на бъдещето ще следва знака на Овен - Вселената ще научи всички ни да живеем по нейните собствени правила, да бъдем инициативни и да не се страхуваме от желанията си.

Често мнозина виждат развода като ключ към всичките си проблеми и си казват: „Сега ще се разведа и мога да подобря живота си.“ Да, наистина, ако сте женени за насилник или чувствата ви са охладнели, почувствали сте се предадени или необичани и нежелани, време е да оставите тежкото бреме и да изградите нов, по-щастлив, изпълнен с обич и уважение живот.

Тези 4 зодии са родени да бъдат звезди
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Тези 4 зодии са родени да бъдат звезди

Автор Антония Михайлова

Според затъмненията във Везни на 14 октомври 2023 г. много двойки ще вземат решения както за развод, така и за брак. Следващият „кръг“ от такива събития ще се случат на 25 март 2024 г. и след това на 2 октомври 2024 г.

Така че имайте предвид, че около тези дати може да ви хрумне идеята за раздяла, но няма да има връщане назад – Вселената ще постави своя печат върху това решение, което ще промени целия ви живот.