Автор
Евелин Попадийна

Тези 6 зодии ще имат промени в семейното положение през 2024 г.

През 2024 г. ще продължим да изпитваме влиянието на кармичните възли, протичащи по оста Овен-Везни, която отговаря за връзките и любовта. Очакват се огромен брой разводи и сватби. Това е подтикнато и от позицията на възела на миналото Кету, който се намира във Вези, знакът на отношенията, до януари 2025 година. Той ни призовава да се стремим към качествени и здравословни отношения. Също така другата година все повече ще си задаваме въпроса какво приемаме в една връзка и какво точно искаме в отношенията си. През 2024 г. Юпитер, планетата на даровете и помощта от Вселената, ще премине в знака Близнаци. Оттам ще направи тригон с възела на миналото Кету, от 10 до 15 юли. През този период може да срещнете любовта, която ви е била кармично предопределена.

Ето кои зодии ще претърпят огромна промяна в отношенията си през 2024 година:

Овен
Възелът на бъдещето, Раху, ще се движи през вашия знак, давайки ви шанс да летите на крилете на любовта. От друга страна, възелът на миналото ще ви принуди да прецените до каква степен настоящата ви връзка е правилната за вас. Сериозни изпитания за връзката ви ще има в периодите: от 25 март до 8 април и от а18 септември до 17 октомври. През тези дати или ще се разведете, или ще решите, че искате да узаконите връзката си. За несемейните от вас, това е страхотно време за срещи – през юни 2024 Юпитер ще влезе във вашия дом на пътуване и учене, където ще направи съвпад с Венера. Тогава може да срещнете любовта на живота си.

Близнаци
 

През 2024 година планетата на щастието и управителят на вашия дом на брачните взаимоотношения Юпитер ще бъде във вашия знак! Това означава, че ще намерите своята сродна душа. Този човек може да се появи внезапно и в рамките на година може да решите да узаконите връзката си. Според качествата на Юпитер вашият човек може да е по-възрастен от вас, чужденец или човек, който често живее в чужбина. По професия може да бъде юрист, преподавател, представител на сферата на дипломацията или културата. за женените от вас септември ще бъде важен заради затъмнения във вашите кардинални домове. Този период ще започне на 18 септември с пълнолунието във вашия дом на статуса, което може да донесе със себе си развод. Възможно е обаче да получите финансова компенсация, поради разположението на Юпитер.


Дева
Вселената ви учи да избирате себе си и своите приоритети. Ето защо от 25 март до 8 април затъмненията във вашия дом, който отговаря за самочувствието ще ви накарат да преразгледате отношението към себе си, както и да промените възгледите си за любовите, които избирате. Бъдете спокойни, вътрешната ви работа ще ви донесе успех. Венера ще аспектира а възела на бъдещето, Раху, от 17 до 20 април, което ще ви донесе огромна романтика! Всичко е свързано с Юпитер, който управлява дома на семейството и брака – той ще стане най-високата точка в наталната ви карта на 26 май и ще се свърже с Марс на 14 и 15 август. Тогава може да очаквате любимият ви да направи следващата стъпка. Пълнолунието в Риби, което отговаря за партньорството ви, ще бъде на 18 септември и точно в този ден ще трябва да вземете съдбоносно решение. Внимавайте – през цялата година възможността за бременност е повишена.

Везни
През цялата година ще анализирате взаимоотношенията си и заключенията, до които ще стигнете, може да повлияят на развитието и самочувствието ви. Възелът на миналото, Кету, ще бъде във вашия знак, което означава, че може да преживеете пълна трансформация инициирана от вашия партньор. Ключова дата за тестване на връзките ви ще бъде пълнолунието във Везни на 23 мар, последвано от пълнолуние в Овен на 17 октомври. На тези дата може да преживеете раздяла или да решите да задълбочите взаимоотношенията си. Необвързаните да се готвят за пролетт на 2024 година, особено през периодите от 17 до 20 април и от 19 и 20 май – тогава може да срещнете любовта на живота си.


Стрелец
Юпитер, планетата на вашите взаимоотношения, навлиза във вашия дом на брака, което може да промени връзката ви. Ако сте женени, може да срещнете човек, който да отговаря на идеалите ви за партньор и това да ви подтикне към развод. Ако сте необвързани, в рамките на година-две (считано от 26 май 2024 г.), ще срещнете човека, предопределен ви от съдбата. Бъдете внимателни към изблиците на страст на 19 и 20 март и след това от 21 април до 1 май. От септември 2024 започват затъмнения във вашите домове на кариера и семейство, които могат да преобърнат живота ви. Възелът на миналото ще се премести във вашия дом на статуса, което може да доведе или до промяна в кариерата, или до развод още през септември 2024 г. На пълнолунието в Риби на 18 септември, може да вземете решение за съвместен живот с нов партньор.


Риби
През 2024 година Вселената започва да променя отношенията с партньора ви, тъй като на 18 септември затъмненията преминават във вашия знак. Ще преминете през трансформация, а това ще се променят и възгледите ви за партньорството. Това е добре, защото ще имате вътрешно усещане от какво имате нужда във връзката си. Ключовото събитие ще се случи в момента на съвпад на Меркурий с възела на бъдещето, Раху, в Овен на 19 и 20 март и след това от 21 април до 1 май. Може да срещнете мъжа на мечтите си, въпреки че е вероятно първоначално да скриете любовта си от околните. Сигурно е, че до новолунието в Дева на 3 септември ще влезете в нов любовен цикъл. За Рибите в брак есента на 2024 г. ще започне период на брачни изпитания, защото Сатурн преминава през вашия знак, принуждавайки ви да гледате на партньора си пи-трезво и спокойно. Поради тази планетарна подредба по време на пълнолунието на 18 септември може да решите да се разведете, а на 30 септември да подпишете документите.

Гал Сасон: 2024 г. обещава голяма глобална и лична трансформация
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Гал Сасон: 2024 г. обещава голяма глобална и лична трансформация

Автор Ева Григорова