Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, действайте решително. Водолеи, днес съдбата ви е във ваши ръце

Не се препоръчва започването на нови дела. Денят е благоприятен за рутинна работа и решаване на текущи проблеми. През този период е трудно да се вземат рационални решения и усвояване на нова информация.

Овен – Това не е най-благоприятният ден за започване на каквито и да било важни и мащабни проекти. Бъдете учтиви и търпеливи с хората около вас, днес невъздържанието може да ви струва скъпо. В трудни ситуации слушайте интуицията си, тя ще ви каже как да действате.

Телец – Меркурий и Венера ви канят да изразите себе си с доброта, да вложите нежност в живота си. Това е ден, пълен с големи възможности и Юпитер е основен фактор за вашия успех! Той може да ви сервира златни възможности на тепсия.

Близнаци – Ще имате възможност да се заемете със стар проект, който сте оставили настрана поради липса на време или воля. След натоварен ден ще искате да се разсеете и да се заредите с положителни емоции. Любим човек или близки приятели ще ви помогнат с това.

Рак – Днес ще имате много енергия, така че ще се справите както с професионалните задачи, така и с домашните си проблеми. Ще успеете, ако не се заразите с негативното настроение на колегите си. Може да се изкушите да вземете драстични решения по прищявка.

Лъв – Действайте решително и днес ще можете да направите почти всичко. Ентусиазмът, с който се заемате за работата, ще ви помогне да се справите с най-трудните задачи. Личният живот пък може да ви донесе приятни изненади.

Дева – Независимо дали финансово или във всяка друга област на живота ви, вие се стремите да намерите определен баланс. Дори и това да изисква от вас да разровите неприятни минали събития, вие сте готови да направите всичко възможно, за да подобрите живота си.

Везни – Днес ще сте особено чувствителни и податливи на критики. Ако е възможно, ограничете комуникацията. Споровете и разногласията могат да ви извадят от равновесие, така че ще предпочетете да запазите мнението си за себе си.

Скорпион – Атмосферата около вас е хармонична и спокойна, можете да се отпуснете и вие. Възможно е да ви потърсят за помощ, за да помогнете за решаването на труден въпрос. В любовта царят интензивни чувства и гори страст.

Подарък от Вселената: Тези 4 зодии ще срещнат любовта по време на Новолунието в Телец на 8 май
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Подарък от Вселената: Тези 4 зодии ще срещнат любовта по време на Новолунието в Телец на 8 май

Автор Антония Михайлова

Стрелец – Повечето от вас ще се възползват от това да прекарат вечерта в компанията на близки приятели. Това ще ви помогне да се разсеете от служебните проблеми и да преминете към по-приятни мисли.

Козирог – Емоционално вие спирате безплодните и ненужни борби, за да се движите в същата посока като вашия партньор. За необвързаните небето е синьо след бурята напоследък, сега преживявате леко затишие. Склонни сте да харчите пари, за да задоволите всяко ваше желание.

Водолей – Понякога трябва да сте готови да унищожите това, което не работи, за да изградите отново нещо по-добро и по-силно. Днес съдбата ви е в ръцете ви. От вас зависи да стоите неподвижно или да се изправите пред това, което не работи, за да инициирате промяна.

Риби – Не само трябва да простите на някои хора, но и имате огромна нужда да простите на себе си, за да можете да продължите напред по по-стабилен път. Ако се съгласите да поемете по пътя на вътрешната трансформация, тогава животът ви ще стане по-лек.