Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Възможни остри реакции от Везните, Рибите да не се претоварват

Ден на конфликти и загуба на енергия. През този период е препоръчително да ограничите комуникацията или поне да не се ангажирате с неприятни разговори.

Овен – Едва ли си струва да започнете да решавате глобални въпроси, но е възможно да подредите нещата, да се справите с проблемите, възникнали по-рано, и да правите планове. Звездите обещават началото на щастлива романтична история на тези, които могат да бъдат на точното място в точното време и не пропускат своя шанс.

Телец – Денят вероятно може би ще донесе някои неочаквани събития. Нищо катастрофално няма да се случи, но някои планове ще трябва да бъдат променени. Възможно е да има въпроси, които трябва да бъдат решени възможно най-бързо.

Близнаци – Това не е най-добрият ден за посещение на социални събития, претъпкани места и събирания. Затова е най-добре да прекарате в тиха атмосфера. Както женените, така и необвързаните ще искат да се отпуснат, да направят нещо интересно и приятно.

Рак – Можете да се справите със стари задачи, да се уверите, че сте ги решили правилно и да обобщите резултатите. Лесно можете да попаднете под чуждо влияние, затова по-добре е да не вземате сериозни решения. Сериозните въпроси също трябва да бъдат отложени за по-късно.

Лъв – Днес ще бъдете по-избухливи и импулсивни от обикновено. Това може да попречи на общуването ви с хората около вас. Ако успеете да се контролирате, ще можете да се справите с много натрупани дела, но не бива да започвате нещо ново и глобално днес.

Дева – Бъдете внимателни, когато използвате остри предмети, не са изключени леки наранявания. Ако днес осъществявате ново запознанство, не трябва да се доверявате на първото впечатление: то може да е фалшиво.

Везни – Следете емоционалното си състояние. Запазването на спокойствие днес ще бъде по-трудно от обикновено, може да реагирате остро на всякакви незначителни събития. Особено важно е да не се поддавате на мимолетни импулси в началото на деня.

Скорпион – За семейните и обвързаните представители на знака не са изключени разногласия с близките в семейството. Проявете малко повече внимание и грижовност, само така ще можете да избегнете кавги и конфликти.

Стрелец – Денят може да ви зарадва с добри новини, ще гледате на живота много по-оптимистично. Спокойствието и позитивното отношение ще ви помогнат във всяко начинание. Избягвайте сериозни разговори с близки, обсъждане на трудни въпроси.

Козирог – Не давайте обещания, ако не сте сигурни, че можете да ги изпълните. Прекарайте вечерта в компанията на любим човек или близки приятели. Говорете по-малко, слушайте повече. Оценявайте това, което имате, тогава ще откриете, че този ден е доста добър, дори и да не отговаря на всички очаквания.

Водолей – В началото на деня ще ви се прииска да се отпуснете и едва ли ще сте готови да се захванете с ентусиазъм за някаква работа. Може да сте малко мързеливи, но не трябва напълно да пренебрегвате плановете си.

Риби – Не поемайте твърде много неща за вършене, ограничете се до решаване на неотложните задачи само. Избягвайте спонтанните покупки, понеже ще сте склонни да харчите повече, отколкото можете да си позволите.

Признаци, че не следвате истинската си цел и отравяте живота си
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Признаци, че не следвате истинската си цел и отравяте живота си

Автор Антония Михайлова