Автор
Ива Петрова

Екатерина след "Ергенът": Подигравали са ми се, бях неуверена

Красивата Екатерина Тодорова от Русе, която спечели зрителите не само с екзотичния си чар, но и с доброто си сърце, е поредната участничка, която напусна риалити шоуто "Ергенът", което се излъчва по bTV.

"Никога не съм очаквала нито че ще участвам, нито че ще ме изберат. То е едно от най-големите предизвикателства в живота ми. Мога да извлека само позитиви. Плаках, защото бях много разстроена. Усещах, че може би ще си тръгна тази вечер, сподели тя в предаването "Преди обед" по bTV.

View post on Instagram
 

В предишните два епизода моделката разполагаше с две рози, които ѝ гарантираха оставане в риалитито, но, незнайно защо, ергенът Алек Младенов, реши този път да я отпрати, след като заветната роза така и не успя да отиде в нейните ръце.

Почти през цялото време на престоя си в имението брюнетката търпеше обвинения, че била твърде пасивна и фалшива. От своя страна тя вярваше, че Алек ще запази специалното си отношение до самия финал на шоуто.

View post on Instagram
 

"Алек в последните вечери беше по-студен и аз започнах да си мисля какво точно изпитва и към мен, и към другите. Разколебах се. Но се радвам, че така се случи, защото сега изпитвам едно спокойствие. Радвам се, че преживях всичко това. Разбрах, че в живота не можем да се харесаме с всеки, когото срещаме, но е важно да се харесаш с един определен човек", отбеляза Екатерина.

"Исках да видя дали Алек ще продължи да проявява интерес към мен. Защото имаше момичета, върху които се фокусираше по този начин, не беше така към всички, затова се надявах аз да съм една от тях. Това не се случи, но и не мога да кажа, че съм била пасивна през цялото време, както ме обвиняваха", допълни още моделката.

View post on Instagram
 

На въпрос чувства ли се като "ремарке на Маги", както много от момичетата я определиха заради приятелството ѝ с Магдалена, Екатерина отвърна така: "С Маги сме си близки от самото начало. Супер много ѝ се възхищавам като човек. Самата аз не изпитвам нужда да общувам с всички, един - двама са ми достатъчни. А и Маги е едно от малкото момичета, които не влизат в конфликти, което много ми хареса. Сега и с нея, и с Валерия останахме приятелки в живота", сподели Екатерина и добави: "Ако Маги ми се обади сега и ми каже, че излиза с Алек, ще се зарадвам за нея, защото нейните чувства са истински".

Колкото до Криси, която нападна с обвинението, че не си е изтрила целия грим, оставяйки върху лицето си пудра, Екатерина отвърна следното: "Изтрих си грима и после видях, че имам пъпки, които са активни, затова сложих пудра, за да не лъщя, и да не се виждат. Когато Криси повдигна темата, проявих защитна реакция към нея. Впоследствие се извиних на всички момичета, че съм се държала по този начин. Към днешна дата съм благодарна, че това ми се е случило, защото аз знам много добре откъде идва тази моя несигурност.

View post on Instagram
 

Срещала съм като по-малка неодобрението на своите съученици - защото бях различна, с дръпнати очи, по-тиха (Екатерина е родом от Русе и е дете от смесен брак - баща ѝ е българин, а майка ѝ - рускиня с монголски корени). Подигравали са ми се. Аз мълчах. Доста дълго време живях така - научих се да бъда тиха, скрита, да не привличам внимание.

Не го споделих веднага и на родителите си, които после много съжалиха за това. И все още не мисля, че съм толкова красива и екзотична, колкото ме определят днес хората. Едва когато дойдох в София и видях как гледат хората на мен, като на модел, осъзнах, че не е лошо да си различен", разказва Екатерина.

Виктория от "Ергенът": Мъже, на които ще съм им майка, по-надалеч
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Виктория от "Ергенът": Мъже, на които ще съм им майка, по-надалеч

Автор Ива Петрова
View post on Instagram