Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, пазете се от неочаквани изненади. Везни, предстои ви среща, която ще ви донесе радост

Луната дава малко енергия през този период, затова е подходящо време на пасивност и почивка. Препоръчително е да останете вкъщи в този ден или да го прекарате с любими хора.

Овен – Енергията на днешният ден е малко нестабилна, но нещата ще се развиват във ваша полза. Вашите действия ще бъдат стремителни и напористи, другите ще трябва да се съобразяват с вас, колкото и да не им се харесва това.

Телец – Много внимателни бъдете към сигналите, които Вселената ще ви изпрати, защото те ще ви дадат решението, от което се нуждаете. В любовен план ще се постараете доста, за да изпълните желанията на партньора си.

Близнаци – Ден на пасивността. Желателно е да го прекарате на спокойствие и в уединение. Ограничете социалните контакти. Пазете се от случайни контакти, от неочаквани изненади. Избягвайте обсъждането на сериозни теми.

Рак – В днешният ден не разчитайте на покровителството и съдействието на звездите относно предприетите действия. Нужно е да прекарате деня в спокойна и непринудена обстановка. Възможни са проблеми от битов характер.

Лъв – Като цяло денят оказва благоприятно влияние. Ще се чувствате жизнерадостни, оптимистични, креативни... Умеете да извлечете положителната страна на всяко преживяване. Подходящо време за съвместни семейни мероприятия.

Дева – Днешният ден ще ви донесе спокойствие и хармония. Хрумват ви разни идеи и нищо няма да ви спре да ги изпълните. Вие сте по-емоционални от обичайното, което ще се отрази благоприятно на любовния ви живот.

Везни – Има голяма вероятност да срещнете някой, който не сте чували и виждали от доста време. Среща, която ще ви донесе радост. Спомняйки си за старите дни, ще изпитате хубави емоции. В любовен план са напълно възможни изненади.

Скорпион – Чудесен ден за почивка. Можете да го организирате изцяло по свой вкус. В любовта сте тайнствени и мистериозни, което засилва вашето обаяние. Един добър момент за хармонично проявление на емоции, чувства, чувствени инстинкти.

Щастливите дни през месец май за всяка зодия
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Щастливите дни през месец май за всяка зодия

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Може да има изкривяване на истината, затова не вярвайте на всичко, което чувате и виждате. Нещата често изглеждат по един начин, а са други. Предприемете някакви действия, които ще ви направят щастливи.

Козирог – Вие сте съвсем искрени и откровени, което е прекрасно, но днес звездите ви съветват да следите повече какво казвате, защото може да проявите малко нетактичност. Без да искате бихте могли да нараните човек, на когото държите.

Водолей – Оценявайте хубавите неща в живота и им се наслаждавайте. Затворете очи, докато дегустирате нов специалитет, насладете се на чаша червено вино, почетете интересна книга, потопете се в усмивката на детето си. Щастието е избор, който трябва да направим, забравяйки за задълженията, които ни очакват.

Риби – Не позволявайте на никого да помрачи блясъка в очите ви. Внимателно подберете своята компания и се обградете само с позитивни хора. Важно е да живеете не според нечии правила, а да създавате свои собствени.