Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес сте изпълнени с енергия. Раци, семейството разчита на вас

През този период може да възникне агресия и апатия, което се дължи на намаляването на енергията. По-добре е да се решават въпроси, които не изискват много концентрация на внимание и усилия.

Овен – Не си позволявайте да диктувате условия на другите; сега е за предпочитане да се държите с хората като с равни. Нарушаването на правилата на поведение днес може да доведе до големи неприятности. На необвързаните се препоръчва да не вземат прибързани решения.

Телец – Днес може да се почувствате малко летаргични, особено през втората половина на деня. Може да имате проблеми, на които няма как да повлияете, но това не бива да ви обезсърчава. Много е възможно скоро да промените живота си и да поставите основи, напълно различни от сегашните.

Близнаци – Венера в Телец носи шанса за платонични връзки! Имате шанса да срещнете близки хора от миналото си, които са готови да ви дадат кармични уроци. Не е нужно да се свързвате отново един с друг, но все пак трябва да изясните някои неща.

Рак – Днес ви очаква натоварен ден. Не планирайте и не добавяйте нови задължения към себе си. Всъщност ще се разпилеете в много посоки, но се опитайте да оставите малко енергия за себе си. Семейството разчита на вас.

Лъв – Ще сте пълни с енергия и въпросът е какво ще правите с нея днес. Има различни начини да я използвате, защото се интересувате от много неща. Намерете какво е и я насочете правилно. Ако имате възможност, поканете приятел на чаша кафе и обменете положителна енергия.

Дева – Много от вас ще имат желание да се отдадат на удоволствия и развлечения. Някои трудности в отношенията ви с любимия човек могат да бъдат създадени от вашата потайност и желание да запазите мнението си за себе си.

Везни – Звездите съветват да не бързате, а да оставите естествения ход на събитията да разреши трудностите. Може би не всички аспекти на ситуациите са видими за вас сега и има възможност да пропуснете нещо важно.

Скорпион – Имате нужда от известно време, прекарано в почивка и бездействие. Добре е да си позволите това. Има някакво неразбирателство в любовната сфера, не оставяйте нищо на случайността, за да няма недоразумения, които да завършат зле.

Най-точният хороскоп на всички зодии за месец май
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният хороскоп на всички зодии за месец май

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Вие сте на прав път, когато става въпрос за личностно развитие. Способността ви да предприемате действия за подобряване на живота си ще бъде на преден план. Лесно ви е да убедите други хора и да ги спечелите на ваша страна.

Козирог – Насочете енергията си към постигане на целите си, ще почувствате удовлетворение от собствения си напредък. Имате много енергия, движите се уверено във водовъртежа на събитията, забелязвате навреме успешните обстоятелства и се възползвате от тях.

Водолей – Днес е добре да проявите креативност в личните си отношения. Възможно е да се появи нов приятел - човек, който ще окаже голямо влияние върху по-нататъшните събития в живота ви и ще ви въвлече в колективни и творчески проекти.

Риби – Волно или неволно ще бъдете въвлечени в конфликт, но благодарение на своята съобразителност ще успеете да излезете от него без последствия. Важно е да не се поддавате на раздразнителността.