Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, отделете повече време на близките си. Козирози, успехът във връзката ви е гарантиран

Неблагоприятен момент за нови проекти. През този период енергиите променят посоката си, което прави всички начинания уязвими и рискови. 

Овен
Звездите са готови да ви затрупат с изобилие и финансова щедрост по времето на Венера в Телец. Домът на вашия разкош е активиран, така че можете да си позволите да купите нещо красиво. Ако смятате, че не получавате достатъчно активност, добавете малко спорт или предприемете пътуване извън града.

Телец
Венера влиза във вашия знак и ви изпълва с магнетизъм и харизма. Имате шанса да срещнете изключително готини хора, които да отговарят на всичките ви нужди. Търсете сродна душа през този период.

Близнаци

Страстта, която ще изпитате, може да ви мотивира да работите върху външния си вид. Може би ще решите да спортувате, да промените диетата си или да експериментирате с нов стил на облекло. С енергията и ентусиазма, които притежавате днес, ще изненадате не само другите, но и себе си.

Рак
Отделете повече време на близките си и семейните въпроси: време е да установите хармония в тази област. Помислете за прекарване на време заедно: това ще помогне за укрепване на отношенията и уреждане на съществуващите спорове.

Лъв
Обърнете внимание на финансите си, те са изложени на риск. Помислете как да спестите по-ефективно от покупки и от какво можете да се откажете за известно време. Въведете в ежедневната практика планиране на разходите.

Дева
Поне днес в отношенията, позволете си да спрете да бъдете този/тази, който се грижи за всичко и всички. Хубаво е да се обгърнете в деликатност като съкровище и да цензурирате онази доминираща енергия, която влагате в работата.

Везни
Обичате да се занимавате с ежедневните си задачи. Независимо дали става въпрос за хоби или нови дейности в работата, вие намирате удоволствие във всичко, което правите, но и в компанията на хората, с които работите или прекарвате всеки ден!

Скорпион
Не се изненадвайте, ако почувствате, че вашата мотивация и енергия са намалели през тази седмица. По-добре е сега да насочите вниманието и енергията си към укрепване на текущите си проекти и премахване на неочаквани ефекти.

Стрелец
Бъдете внимателни към всички нови предложения за работа. Сред тях ще бъдат както интересни, така и обещаващи. Може би ще има мисъл за промяна на мястото на пребиваване, сферата на дейност или позицията.

Козирог
Успехът в една връзка е гарантиран, ако сте в състояние да инвестирате с цялото си сърце в нейното благополучие. Ако все още не сте в двойка, но се стремите към това, не се страхувайте да бъдете по-упорити, можете сами да поемете инициативата.

Водолей

Ще можете да правите много неща, големи и малки. Но основният фокус трябва да бъде здравето. Не го поставяйте на задна позиция. Ако се грижите своевременно за себе си, ще имате достатъчно енергия за всичко останало.

Риби
Вълнение, ентусиазъм и цел в живота ще изпълнят душата ви днес. Ще се чудите обаче откъде идва всичко това, защото нищо не се е променило от снощи. Не губете време да мислите за това, а действайте. Днешният ден е многообещаващ.