В забързания ритъм на съвременния живот, в който всеки миг има значение, а способността ни бързо да преминаваме от една задача към друга е от първостепенно значение, традиционните подходи в домакинството претърпяха съществени промени. Отминаха дните на трудоемкото търкане на чинии и привидно безкрайните минути, прекарани до кухненската мивка. Именно в този контекст стана очевидна и необходимостта от нови удобни решения и ефективни продукти, които да променят начина, по който подхождаме към домакинските задължения - имаме нуждата да превърнем някогашните досадни ангажименти в моменти на забава и удовлетворение. Точно тук се появява и Fairy MAX Power, с който всичко това става възможно.

Знаем, че една бутилка Fairy стига да бъдат измити до 10 000 чинии. Но брандът продължава да разработва нови решения, подобрения в дизайна и съвременни технологии. Fairy MАХ Power се отличава с обърната си бутилка, която позволява пълното изразходване на препарата до последната капка. Опаковката няма капачка, но специалната технология при отвора на бутилката предпазва от протичане и не оставя петна от препарата на кухненския плот.

Но това не е всичко – Fairy МАХ Power остава силен и ефикасен при миене дори с хладка вода, което от своя страна спестява енергия. Бутилката позволява бързо и точно дозиране с една ръка, което го прави лесен и практичен при миенето. Формулата на препарата предлага максимална сила, която осигурява бързо почистване на мазнините и засъхналите петна от храна с до четири пъти по-малко търкане* с гъбата и намалява количеството на водата.

Използването на новия Fairy МАХ Power означава по-малко време прекарано на мивката, безупречно чисти съдове и по-голяма ефективност в една от най-досадните домакински задачи.
*В сравнение с вариантите на Fairy с аромат на нар и ябълка, на базата на независим лабораторен тест, направен през ноември 2023 г.

(платено съобщение)