Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни – Днес бъдете по-организирани

Денят се характеризира с агресивност, от която трябва да се пазите и мощна енергия, която помага да се осъществят всички планове.


Овен – Внимателно обмисляйте всичко, направете си списък на приоритетите. Не се притеснявайте, ако не успеете да свършите всичко днес. Земята няма да спре да се върти. Личните ви отношения могат да се подобрят, ако сте готови да правите компромиси и да бъдете по-толерантни към мнението на партньора.

Телец – Нещата има вероятност да не вървят точно както сте възнамерявали, но вашата интелигентност ще ви помогне да се приспособите към новите обстоятелства и съответно лунната енергия ще ви даде необходимата гъвкавост, за да го преодолеете.

Близнаци – Нещата около вас са сякаш малко объркани. Възможно е някои ситуации да изтощават енергията ви и да трябва да излезете от този порочен кръг.  Трябва да проявите гъвкавост, за да можете да се справите с трудните ситуации, пред които сте изправени.

Рак – Хубаво ще е днес да се прегрупирате и да погледнете на сериозно това, което трябва да направите. Личната ви енергия не е толкова висока, колкото обикновено. Може да се почувствате малко тъжни. Намерете си някакво развлечение.

Априлски тароскоп за зодия Скорпион
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Априлски тароскоп за зодия Скорпион

Автор Мира Маринова

Лъв – Време е за действия и да премахнете от живота си това, което ви ограничава. Приемайте промените, които ще дойдат в живота ви с положително отношение. В любовта не поставяйте граници на чувствата си.

Дева – Днес ще бъдете много активни и няма да се колебаете да използвате всякакви стратегии, за да правите нещата по вашия начин.  Физическите упражнения също ще ви помогнат да останете във форма и да разтоварите напрежението.

Везни – Днес бъдете по-организирани и преди всичко останете оптимисти, за да можете да реализирате успешно мечтите и стремежите си. Все пак ще е добре да не се оставяте да ви погълне ежедневието. Намерите време за себе си, за семейството и приятелите си.

Скорпион – Интуицията ви е много силна този ден, като на хищник. Инстинктът ще ви води в правилната посока. Вашите стратегически умения ще ви помогнат да постигнете това, което искате. Не компрометирайте шансовете си, като насилвате нещата.

Жена, слънчоглед
Жена, слънчоглед
Freepik

Стрелец – Неспокоен, но интересен и динамичен ден. Ще се наложи да се справяте с няколко неща едновременно, и то не само със своите, но и с тези на другите. Събитията не винаги ще се развиват според очакванията, няма да липсват изненади.

Козирог – Енергията на деня ще ви помогне да действате решително и сигурно. Внимателно обмисляйте решенията и действията си. Избягвайте да участвате като посредник в проблемите на други хора, защото всичко това може да се обърне срещу вас.

Водолей – Понякога трябва да взимате решения почти в движение, без много да мислите. Интуицията ще ви каже как най-добре да действате. Днес ще имате шанс да научите нещо важно, да натрупате опит, който определено ще ви бъде полезен скоро.

Риби – Въпреки че може да сте доста чувствителни и в не толкова добро настроение, не позволявайте на емоциите ви да ви завладеят. Мобилизирайте се! Намерете малко време за това, което ви носи удоволствие.