Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирозите да следят здравето и диетата си, Рибите да бъдат бдителни

Денят носи напрежение, вероятност от конфликти. Препоръчително е да ограничите комуникацията или поне да не се ангажирате с неприятни разговори.

Овен – Постарайте се да подхождате философски към възникващите проблеми. Избягвайте да се гневите заради дребни спънки и се постарайте да не проявявате прекомерна чувствителност по отношение на вашето самолюбие.

Телец – Днес може да сте малко притеснени. Това ще бъде ден, в който ще трябва да защитите себе си и личния си живот. Изнервят ви някои хора и имате чувството, че нахлуват във вашата територия. Трансформирайте отношенията си с тези, които не ви ценят.

Близнаци – Бъдете внимателни с всичко, което ви безпокои и разсейва. Продължете бавно и старателно. Може би някои неща да се развиват по-бързо, отколкото сте предполагали. Придържайте се към убежденията си и не позволявайте на другите да ви влияят.

Рак – Знаете какво искате и ще се борите за него с цялата си енергия, докато не го получите. Не позволявайте да победят трудностите. Скоро ще забележите, че вятърът обръща посоката и ще задуха във ваша полза.

Лъв – Благодарете на живота за това благополучие, на което се наслаждавате, и днес не се тревожете твърде много, ако трябва да се сблъскате с малко усложнение, което може да възникне сутринта. Може да откриете, че някой човек е скрил истина от вас.

Дева – Важно е да поддържате положителна нагласа и също така да обръщате повече внимание на вътрешния си глас всеки ден. По-добре го направете, отколкото да мислите твърде много. Опитайте се да забравите за нещата, които ви нараняват или имат трудно решение.

Везни – Оставете въображението си да се развихри и канализирайте мощната си умствена сила в положителни мисли. Желанията ви с партньора ви може да не съвпадат напълно, но това е само временно. Трябва да започнете да мислите за промяна на определени аспекти от живота си.

Скорпион – Приемете днес, че ще правите грешки, защото това се случва на всеки, но от всяка грешка излиза поука и така продължавате напред в живота. Ако се сблъскате с препятствия, упорствайте, без да се оплаквате.

Стрелец – В любовта, ако се карате постоянно с партньора си, който не ви разбира и който вижда нещата по диаметрално противоположен на вас начин, не очаквайте той да се промени и че можете да имате задоволителни отношения с него ежедневно. Това няма как да стане.

Козирог – Ако имате връзка, любовта изисква по-малко твърдост и повече откритост. Ценете себе си и търсете взаимоотношения, които обогатяват живота ви, не се задоволявайте с по-малко, ако сте необвързани. Следете здравето и диетата си, за да избегнете нежелано наддаване на тегло.

Водолей – Любовта трябва да бъде трансформирана, тя не може да бъде държана в монотонна рутина през цялото време. Затворете миналите цикли, за да прегърнете нови възможности с надежда и обновяване, ако сте свободни.

Риби – Лоялността на хората около вас може да е под въпрос, бъдете бдителни. Неприятностите ще ви научат да цените това, което е наистина важно. Несигурността и страхът от отхвърляне не трябва да ограничават търсенето ви на истинска любов, ако сте необвързани.

Истински късметлии: 3 зодии, които ще измамят ретроградния Меркурий
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Истински късметлии: 3 зодии, които ще измамят ретроградния Меркурий

Автор Евелин Попадийна