Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци - прекарайте деня с любим човек, Риби - не хабете енергия в безпокойство

Не е лош ден, но не може да се нарече лесен – лунната енергия постоянно се променя и хората последователно усещат както негативни, така и положителни влияния.

Овен – Денят е благоприятен за вземане на вдъхновени решения за цялото семейство и за решаване на някои деликатни ситуации. Ако ласкаете и глезите умело половинката си, ще постигнете повече от обичайното.

Телец – Днес се отдайте само на дребните неща за вършене и прекарайте спокойни, приятни моменти с любимия човек. Имате нужда също от пълноценна релаксация и спокойствие, така че останете си у дома и се насладете добре.

Близнаци – Съмнението и несигурността могат напълно да унищожат една идея, за която сте били готови вчера! Не позволявайте това да се случи. Говорете с някой, на когото имате доверие, и вижте какво можете да направите точно сега и какво трябва да отложите и тогава продължете.

Рак – Ако се чувствате ограничени от всички страни, това е резултат от опитите да се справите с всички искания и очаквания към вас. Изглежда, че сте се отказали от себе си и искате на всяка цена да отговорите на очакванията на другите.

Лъв – Трябва да мотивирате партньора си с приятни прояви на внимание, подаръци и да забравите дребните недоразумения. Всички възможности са във вашите ръце и всичко, което трябва да направите, е да позволите на добрите неща да потекат в живота ви.

Дева – Днешният ден може да посветите за решаване на определени важни въпроси, свързани със семейството. Добре е да бъдете малко по-открити с близките си, ако искате проблемите да бъдат решени, в противен случай рискувате да се задълбочат.

Везни – Въпреки че в себе си знаете точно какво искате да направите, по някаква причина не действате. Мислите ли, че утре ще бъде по-лесно или ще се чувствате по-сигурни? В крайна сметка единственият резултат от отлагането е непреодолимото усещане, че сте заклещени в настоящето. Решете се и спрете да отлагате.

Скорпион – Спрете да ровите в черната кутия на паметта си. Смятате ли, че задържането на миналото ви помага да продължите напред? Животът в миналото и носталгията ви пречат да получите достъп до възможностите на настоящето.

Козирози, април ви носи промени и нови възможности
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, април ви носи промени и нови възможности

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Без значение какво трябва да правите през уикенда, колкото и трудно или скучно да ви изглежда, отдайте цялото си внимание на момента. Бъдете напълно присъстващи в дейността, която извършвате в този момент.

Козирог – Ако чувствате, че външният свят ви подлага на изпитание, време е да си дадете почивка. Прекарвайте възможно най-много време сред природата, дишайте чист въздух и се зареждайте с енергията на земята.

Водолей – Нещата, които ви причиняват страдание, са нещата, за които се държите. Време е да се освободите от мисълта за тях. Обърнете повече внимание на енергийното ниво около вас и се опитайте да останете в положителна вибрация.

Риби – Ако има реален проблем – а най-вероятно няма – намерете начин да го разрешите, вместо да хабите енергия в безпокойство. Мързеливото състояние има отрицателна вибрация и показва липса на жизнена енергия. Раздвижете се, съберете сили.