Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, през април ще се радвате на плодовете от труда си. Планирайте пътуване

Скъпи Телци, април е месец на променящи се събития, що се отнася до емоциите. Колкото по-бързо приемете факта, че трябва да приемете промените, толкова по-бързо ще реализирате всичко, което си представите.

Имате наистина добри шансове пред себе си и се открива период, в който ще имате много причини да сте доволни. Това е месец на известни усилия и изкушения, но се задават и награди за добре изпълнени задачи.

Поради повишеното натоварване, ще бъдете ангажирани повече от стандартното. Ще бъдете убедителни и обстойни, когато става въпрос за споразумения. Бъдете малко по-отговорни от обикновено, ще имате нужда от помощта на приятели, периодът е много предизвикателен. Не задлъжнявайте, не инвестирайте пари, защото трябва да затворите някои финансови задължения, които ви висят над главата от дълго време. Не трябва да се вслушвате в съветите на непроверени хора.

Първата декада на месеца носи спад в имунитета и енергията, което може да се отрази най-вече в главоболие и болки в костите. Трябва да работите върху физическата активност, повече движение. Стресът нараства и имате нужда от по-редовен сън и малко повече време сред природата. Втората декада на месеца се очаква прилив на енергия и по-добро настроение.

Овни, през април ще разкриете силните си страни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през април ще разкриете силните си страни

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Възможно е да възникнат в личен план дребни спорове и разногласия, които трябва бързо да разрешите. Избягвайте да бъдете неясни в изявленията си, тъй като това може да доведе до допълнителни проблеми, особено когато става въпрос за съвместни планове. Не бъдете егоистични, прекалено безгрижни и не се дръжте така, сякаш изобщо не ви интересуват проблемите и потребностите на партньора ви.

Краят на април носи стабилизация в отношенията, но изисква максимална отдаденост на плановете и общи приятели. Планирането на пътуване в края на месеца или заминаването на кратка почивка би ви харесало.