Автор
Антония Михайлова

Раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня: Истината зад внезапния разрив

Раздялата на Григор Димитров и Мадалина Геня е сред горещите тема, която вълнува световните медии през последните дни. 

Според румънски източници причина за разрива е Гришо. Именно той е престъпил границата, нарушавайки доверието на Мадалина към него, като ѝ е изневерил. Припомняме, че новината за раздялата първо беше публикувана в "България Днес", а след това се разпространи и из световните медии.

Румънските съседи продължават да разискват причините за този любовен крах. Една от версиите твърди, че Григор Димитров е от мъжете със слаби ангели, които често обичат да прехвърчат "от цвят на цвят". Жертва на тази му слабост се оказала и Мадалина, отбелязват те, въпреки че тези твърдения не са подкрепени с конкретни доказателства. 

На пръв поглед подобни изказвания звучат съмнително, тъй като през последните седмици Григор изигра няколко турнира в Китай, където вероятно не би имал основание да изневери на Мадалина. Преди това двамата изглеждаха доста щастливи заедно в Италия и никой не предполагаше, че скоро ще се разделят. 

"Българинът е смятан за плейбой в световния тенис. Той е бил влюбен в големи имена в международния спорт като Серина Уилямс, Мария Шарапова, но и други знаменитости като Никол Шерцингер или Лолита Османова. Дълго време се говореше, че Григор Димитров изневерява на половинките си, тъй като скача от "цвете на цвете". 

Той беше смятан за "най-сексапилния мъж в тениса", но тази титла невинаги му помагаше в кариерата. Злите езици говорят, че май българинът стъпил накриво, а румънката го е хванала! Предстои да видим как ще завърши сапунената опера на годината", пише румънското светско издание Cancan.ro. 

Дойде ли краят? Гришо и Мадалина изтриха общите си снимки в Инстаграм
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Дойде ли краят? Гришо и Мадалина изтриха общите си снимки в Инстаграм

Автор Ева Григорова

Звездната раздяла е обект на интерес и в Хърватия. Според местните медии Мадалина е тази, която е сложила край на романса. "Да се лишиш от временно забавление, за да изградиш постоянна стабилност, не е загуба", написа Геня на профила си в Инстаграм, унижавайки по този начин известния тенисист, отбелязва Dnevno.hr. 

Думите "временно забавление" явно се отнасят за Димитров, който е изградил имиджа на неоспорим "донжуан". Ето защо Геня решила да има последната дума, уточняват още от изданието.